ARNAKKE VINIMPORT
FRI FRAGT OVER 999 KR.
Previous
Leconfield Chardonnay 2022

Leconfield Chardonnay 2022

kr. 149,00
Next

Syn Chardonnay Pinot Noir

kr. 129,00
Syn Chardonnay Pinot Noir

Syn Rouge Sparkling Shiraz

kr. 129,00

Varenummer (SKU): 1-SYR-NV Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Vinen

Syn Rouge Sparkling Shiraz er kendt for at tage vindrikkere med storm. Man fornemmer en lille skepsis i starten, men efter den første mundfuld er folk ikke i tvivl. Denne vin er speciel på den gode måde!

Mousserende rødvin som denne, finder man ikke mange steder. Australien er specielt kendt for denne type, men den laves også i andre lande.

Syn Rouge Sparkling Shiraz produceres på den såkaldte ‘tank method’. Forskellen fra den traditionelle metode, som bruges i Champagne, er blandt andet, at 2. gæringen sker i ståltanke i stedet for i flaske. Der er samtidig ingen regler for varigheden af 2. gæringen, hvilket gør denne metode billigere end den traditionelle metode.

Med vine lavet på tank-metoden oplever man oftest ikke autolytiske noter, da vinen ikke lagrer ret længe på gærresterne. Man oplever derfor en frugtig vin, som primært udtrykker de primære (frugt) aromaer.

Balancen i Syn Rouge Sparkling Shiraz er perfekt afstemt, og man møder noter af hindbær og kirsebær. Winemaker har valgt at blande 2% fortified vin i, for at give den færdige vin et ekstra lag af kompleksitet.

Basevinen har lagret på egetræsfade, for at skabe en elegant Coonawarra Shiraz, at basere Syn Rouge Sparkling Shiraz på. Man kan skrive mange flere ord om denne vin, men lad os slutte af med at sige: Prøv den! Smagen fortæller mere end 1000 ord.

Læs mere

Leconfield and Richard Hamilton Wines

www.synsparklingwines.com

Yderligere information

Vægt 1,7 kg
Type

Drue

Shiraz

Alkohol

13,5%

Land

Region

Producent

Volumen

75 cl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Syn Rouge Sparkling Shiraz”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Shopping cart

0
image/svg+xml

Du har ingen produkter i kurven.

Continue Shopping