Gratis levering over 999 kr.

Om os

Indholdsfortegnelse:

Begyndelsen

Året er 1984, Erik grundlægger Arnakke Vinimport med det formål, at kunne importere og sælge vine fra Frankrig.

Efter et lille årti, hvor fokus har været på de franske vine, bliver blikket rettet mod nye lande og nye muligheder. Vine fra Australien er på daværende tidspunkt et uudnyttet, men ikke desto mindre spændende, potentiale, som endnu ikke er grebet af andre.

Efter nøje overvejelser beslutter Erik sig for at importere vine fra Australien. Med ét slag bliver Erik en af ‘de australske pionerer’ i Danmark, og markerer dermed Arnakke Vinimport, som en af de første vinhandlere i Danmark, hvor man kan købe australske vine.

Meget er sket siden da, men de australske vine er stadig Arnakke Vinimports speciale. Sortimentet er sidenhen blevet udvidet med nye lande, nye vingårde og ikke mindst nye og spændende vine.

Om os
Erik Stefansen, indehaver

Den ny tidsalder

I 2019 startes et nyt kapitel i fortællingen om Arnakke Vinimport. Et nyt selskab, Arnakke Vinimport Online ApS, kommer til. Selskabet ledes af Erik’s svigersøn, Søren, og det er herfra alle online aktiviteter drives. Med etableringen af Arnakke Vinimport Online ApS lanceres Arnakke Vinimport’s helt nye webshop, samt Arnakke Vinimport’s tilstedeværelse på de sociale medier. Nu er det altså muligt, at købe sortimentet på nettet og i Allerød udover i kælderbutikken i Arnakke.

Og det er vigtigt at understrege, at Erik fortsat sælger vin fra kælderbutikken i Arnakke. Dette ændrer sig på ingen måde, selvom nye salgskanaler er kommet til, men skal blot ses som en styrkelse af Arnakke Vinimport’s tilstedeværelse på det danske vinmarked.

Åbningstider

Arnakke

Butikken i Arnakke holder åbent lørdag kl. 10-12.
Udenfor åbningstid ring for at aftale tid.

Allerød

Lageret i Allerød holder åbent efter aftale.
Ring for at aftale tid.

Handelsbetingelser

Persondatapolitik