Shopping Cart
Gratis forsendelse over 1.200 kr.
Spørgsmål? Ring 5918 2525
Mindstesalg er 1 flaske

Om os

Arnakke Vinimport startede i 1984 i det små med import af blandt andet franske vine. Ret hurtigt blev interessen for australske vine vakt, selvom det på det tidspunkt af den etablerede vinbranche blev anset som et vovestykke at sælge dyre vine, som ikke kom fra Frankrig. Dengang var det pionerarbejde, at få vinelskere til at prøve de australske vine.

Meget har ændret sig siden da. De australske vine er stadigvæk Arnakke Vinimports speciale, men sortimentet er med tiden vokset, og der er kommet nye og spændende vine til.

Arnakke Vinimport Online

I 2019 er Arnakke Vinimport blevet udvidet med et nyt selskab, som tager sig af alle online aktiviteter herunder Arnakke Vinimports tilstedeværelse på de sociale medier. Det nye selskab hedder Arnakke Vinimport Online og har adresse i Allerød. Det er herfra alle ordrer fra webshoppen sendes, og også herfra alle online aktiviteter i Arnakke Vinimport styres.

Åbningstider

Vinkælderen i Arnakke holder åbent alle lørdage mellem klokken 10 og 12. Man er dog velkommen alle ugens dage, hvis man ringer og laver en aftale. Specielle åbningstider eller lukkedage slåes op på Facebook.

Lageret i Allerød holder åbent efter aftale.

Arnakke Vinimport Erik Stefansen
Fri fragt

På ordrer over 1.200 kr.

100% Sikker betaling

Via Nets betalingsgateway

Egenimport

Vi importerer selv

Spørgsmål?

Ring til os på 5918 2525