Kurv

Om os

Det hele startede i 1984. Erik grundlagde Arnakke Vinimport samme år, med det formål at importere og sælge vine fra Frankrig.

Efter et lille årti i selskab med de franske vine, blev blikket rettet mod nye lande og nye muligheder. Vine fra Australien var på daværende tidspunkt et uudnyttet, men ikke desto mindre spændende potentiale, som ikke var grebet af andre.

Erik besluttede sig for at tage chancen, og blev dermed en af ‘de australske’ pionerer i Danmark. Det var altså hos Arnakke Vinimport, at man som en af de første kunne købe australske vine i Danmark.

Meget er sket siden da, men de australske vine er stadig Arnakke Vinimports speciale. Sortimentet er dog udvidet, og der er kommet nye og spændende vine til.

Erik Stefansen
Erik Stefansen, indehaver

Arnakke Vinimport Online

I 2019 er Arnakke Vinimport blevet udvidet med et nyt selskab, som tager sig af alle online aktiviteter herunder Arnakke Vinimports tilstedeværelse på de sociale medier. Det nye selskab hedder Arnakke Vinimport Online og har adresse i Allerød. Det er herfra alle ordrer fra webshoppen sendes, og også herfra alle online aktiviteter i Arnakke Vinimport styres.

Sikker betaling
Krypteret gateway hos Nets
Fri fragt
På ordrer over 1.199 kr.
Chat
Åben dagligt kl. 9-20
Handelsbetingelser
Mindstesalg én flaske