Kurv
Fri fragt på ordrer over 599 kr
10% rabat på vores smagekasser
#ARNAKKEVINIMPORT

Om os

Året er 1984, Erik grundlægger Arnakke Vinimport for at kunne importere og sælge vine fra Frankrig.

Efter et lille årti, hvor fokus har været på de franske vine, bliver blikket rettet mod nye lande og nye muligheder. Vine fra Australien er på daværende tidspunkt et uudnyttet, men ikke desto mindre spændende potentiale, som ikke er grebet af andre.

Efter nøje overvejelser beslutter Erik sig for at tage chancen og importere fra Australien. Erik bliver med et slag en af ‘de australske pionerer’ i Danmark, og markerer dermed Arnakke Vinimport, som en af de første vinhandleren i Danmark, hvor man kan købe australske vine.

Meget er sket siden da, men de australske vine er stadig Arnakke Vinimports speciale. Sortimentet er blevet udvidet med nye lande, nye vingårde og ikke mindst nye og spændende vine.

Erik Stefansen
Erik Stefansen, indehaver

Webshop og sociale medier

I 2019 startes et nyt kapitel i fortællingen om Arnakke Vinimport. Et nyt selskab, Arnakke Vinimport Online ApS, kommer til. Selskabet ledes af Erik’s svigersøn, Søren, og det er herfra alle online aktiviteter drives. Med etableringen af Arnakke Vinimport Online ApS lanceres Arnakke Vinimport’s helt nye webshop, samt Arnakke Vinimport’s tilstedeværelse på de sociale medier. Nu er det altså muligt, at købe sortimentet på nettet og i Allerød udover i kælderbutikken i Arnakke.

Og det er vigtigt at understrege, at Erik fortsat sælger vin fra kælderbutikken i Arnakke. Dette ændrer sig på ingen måde, selvom nye salgskanaler er kommet til, men skal blot ses som en styrkelse af Arnakke Vinimport’s tilstedeværelse på det danske vinmarked.

Sikker betaling
Krypteret gateway hos Nets
Fri fragt
På ordrer over 599 kr.
Chat med os
Åben dagligt kl. 9-20
Handelsbetingelser
Mindstesalg én flaske