ARNAKKE VINIMPORT
FRI FRAGT OVER 999 KR.

Kapitel 1 - Om os

I 1984 grundlægger Erik Arnakke Vinimport med det formål, at kunne importere og sælge vine fra Frankrig.

Et lille årti senere, hvor fokus indtil videre har været på de franske vine, bliver blikket rettet mod nye lande og nye muligheder. Vine fra Australien er på daværende tidspunkt et uudnyttet, men ikke desto mindre spændende, potentiale, som endnu ikke er grebet af andre.

Efter nøje overvejelser beslutter Erik sig for at importere vine fra Australien. Med ét slag bliver Erik en af ‘de australske pionerer‘ i Danmark, og markerer dermed Arnakke Vinimport, som en af de første vinhandlere i Danmark, hvor man kan købe australske vine.

Meget er sket siden da, men de australske vine holder vi stadig fast i. Sortimentet er dog blevet udvidet med nye lande, nye vingårde og ikke mindst nye og spændende vine.

Om os
Erik Stefansen

Kapitel 2 - Næste generation

I 2019 starter et nyt kapitel i Arnakke Vinimport’s historie.

Et nyt selskab, Arnakke Vinimport Online ApS, kommer til. Selskabet ledes af Erik’s svigersøn, Søren, og det er herfra alle online aktiviteter drives.

Samtidig lanceres Arnakke Vinimport’s helt nye webshop, samt vores tilstedeværelse på de sociale medier. Dermed bliver det med et snuptag muligt, også at købe vores sortiment af vine på nettet og i Allerød.

Som medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, er udvalgte vine fra vores sortiment også at finde på handelsplatformen findvinen.dk. Det er en salgskanal på lige fod med platforme som Vivino, Bottlehero, m.m.

Søger du en vin du ikke finder i vores sortiment, vil vi anbefale, at du besøger findvinen.dk. Du vil ganske givet finde vinen her, og samtidig støtter du de små passionerede vinimportører i Danmark.

Åbningstider

Vi holder åbent på forespørgsel. Ring for at aftale tid.

Arnakke

Allerød

RABAT

5%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på en ordre i webshoppen!

Shopping cart

0
image/svg+xml

Du har ingen produkter i kurven.

Continue Shopping