Kurv
Fri fragt på ordrer over 599 kr
10% rabat på vores smagekasser
#ARNAKKEVINIMPORT

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Arnakke Vinimport og Arnakke Vinimport Online ApS

Generelle oplysninger

Arnakke Vinimport v/Erik Stefansen
Maglestenen 25
4390 Vipperød
CVR nr.: 10202142
Telefon: 59182525
E-mail: mail@arnakkevinimport.dk

Arnakke Vinimport Online ApS
Kirsebæralle 17
3450 Allerød
CVR nr.: 40714928
Telefon: 31667013
E-mail: webshop@arnakkevinimport.dk

Køb

Mindste salg er én flaske.

Priser

Priserne i butik og webshop er i danske kroner (DKK) og inklusiv dansk moms. Vi tager forbehold for utilsigtede fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående varsel. Der tages også forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Ved køb hos Arnakke Vinimport kan man betale med Dankort og VISA/Dankort i en fysisk terminal, samt ved bankoverførsel.

Arnakke Vinimport Online ApS (webshoppen på www.arnakkevinimport.dk) modtager betaling med Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, MobilePay og bankoverførsel. Betaling med Dankort, VISA/Dankort og MobilePay sker via NETS. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Ved køb i webshoppen tilstræber vi levering indenfor 2-5 hverdage. I ferieperioder kan længere leveringstid dog forekomme. Vi sender til hele Danmark. Gældende fragtpriser vises i kurven ved køb. Ved afhentning hos os, betales der ikke for fragt. Varer vil blive leveret til pakkeshop eller på leveringsadressen angivet ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Vi forbeholder os ret til at ændre fragtpriserne uden forudgående varsel.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Arnakke Vinimport Online ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering og reklamationer sendes varen til:

Arnakke Vinimport Online ApS
Kirsebæralle 17
3450 Allerød

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Jævnfør forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af fortrydelsesret/returret, hvorfor returnering af køb i vores webshop som udgangspunkt ikke er mulig. Hos Arnakke Vinimport Online ApS har vi dog valgt at bløde op for denne regel, så skulle du af den ene eller anden grund være utilfreds med dit køb, beder vi dig senest 14 dage efter dit køb tage kontakt til os via vores kontaktformular, så vi kan finde en løsning.

Du kan altså ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returnering

Såfremt vi bliver enige om returnering af dit køb, skal du sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter aftale om returnering er indgået. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind samt returneret i den stand den er modtaget. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Din ordre skal returneres til:

Arnakke Vinimport Online ApS
Kirsebæralle 17
3450 Allerød

Tilbagebetaling

Ved returnering af dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minium 18 år for at købe vin. Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores mail adresse webshop@arnakkevinimport.dk

Sikker betaling
Krypteret gateway hos Nets
Fri fragt
På ordrer over 599 kr.
Chat med os
Åben dagligt kl. 9-20
Handelsbetingelser
Mindstesalg én flaske