Kurv

FRI FRAGT over 599 kr

10% RABAT på smagekasser

      

Cullen Wines

Siden begyndelsen af 1965 har Kevin og Diana overvejet alternative måder, at bruge deres jord på. I 1966 indledte de så plantningen af de første vinstokke i samarbejde med venner og kolleger. I en periode uden Kevin og Diana’s tilstedeværelse, og på grund af en misforståelse, blev disse nye vinstokke sprayet med en gift og trukket op af jorden uden deres viden.

I 1971 foretog Kevin og Diana igen plantning af vinstokke, denne gang på deres eget område i Wilyabrup, hvor den nuværende vinmark stadig ligger og er i brug den dag i dag. I 1995 blev den tilstødende vinmark, Mangan Vineyard, beplantet og opdrættet biodynamisk af Cullen Estate. Druer fra disse to områder bruges eksklusivt til Cullen vine hvert år.

Cullen Wines


I 2005 blev den ikoniske vin Diana Madeline Cabernet Merlot hævet til den øverste af Langtons klassifikationskategorier ‘Exceptional’ – forbeholdt kun 11 australske vine.

Kevin John Chardonnay 2007 blev tildelt verdens bedste Chardonnay ved 2010 Decanter World Wine Awards.

I 2011 modtog Diana Madeline 2009 priser for Jeremy Olivers årets vin, Nick Stocks bedste Cabernet Merlot-blanding og Ray Jordan’s bedste Cabernet Merlot.

I 2014 modtog Diana Madeline 2012 James Hallidays pris for Bedste Cabernet Blend, James Halliday Wine Companion 2015.

I 2019 modtog Cullen Wines anerkendelsen 2020 Halliday Wine Companion Winemaker of the Year’.

Cullen Wines, der er forpligtet til biodynamisk vinproduktion, har udviklet sig til en ikonisk vingård, der altid har været fokuseret på kvalitet, integritet og bæredygtighed på alle niveauer i virksomheden.

Cullen Wines hjemmeside


Vine fra Cullen Wines

Krypteret og sikker betaling via Nets

Fri fragt over 599 kr

Chatten er åben kl. 9-20