0
Your Cart

Il Vino che non c’era er nyeste skud på stammen fra Tenuta MonteRosola. En spændende vin sammensat af alle de røde druer, som vingården dyrker. Med denne vin ønsker man at vise alt hvad vingården kan, hvad angår røde druer, ligesom man hylder fortiden bl.a. med et labeldesign, som i de gamle dage.

Hvordan er vinen lavet?

Som det er for vane hos MonteRosola, så håndplukkes og sorteres alle druerne, hvilket også er tilfældet med denne vin. Druekvaliteten kontrolleres først på vinstokkene, derefter klase for klase og til sidst hver enkelt drue på sorteringsbordet.

Gæringen

Gæringen sker udelukkende ved brug af naturlige gærceller fra drueskindet. Ligesom for vingårdens andre vine, sker dette i ægformede betontanke.

Efter endt alkoholisk gæring, lagres vinen i minimum 15 måneder, hvorefter den kommer på flaske.

I flasken ligger vinen yderligere 12 måneder inden sættes til salg i markedet.

Vinen i glasset

I glasset fremstår Il Vino che non c’era dyb rød. Duften viser sig pænt hurtigt, endda inden du når, at stikke snuden i glasset. Takket være druesammensætningen, er aromaerne sammensat af både det røde og sorte drueunivers, ligesom der sniger sig et grønt element ind i symfonien.

Her er altså tale om en kompleks vin, som med sine mange nuancer indbyder til mad på tallerkenen. Virkelig en vin med personlighed (hvis man ellers kan sige det om en vin), som efterlader sig et eftertrykkeligt indtryk.

Læs mere

Se hvad vindrikkere siger om vinen på Vivino

Om MonteRosola


MonteRosola logo

Vægt 1,3 kg
Type

Drue

Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Syrah

Lagring

Land

Region

Producent

Volumen

75 cl

Du kunne også være interesseret i…

Adventskalender

NU ER DET TID

I ADVENTSKALENDEREN FÅR DU 4 AF VORES EKSKLUSIVE VINE UDVALGT TIL MAKSIMAL NYDELSE