Gratis levering over 999 kr.

Producenter

Leconfield Wines

“Great Wines Crafted From Great Vineyards”

Home of Leconfield Cabernet Sauvignon!

Siden midt ’90-erne har Arnakke Vinimport eksklusivt importeret og forhandlet vinene fra Leconfield Wines. Beliggende i McLaren Vale og Connawarra, to anerkendte vinområder i South Australia, er forudsætningerne for kvalitet til stede.

Vingården ejes af Richard Hamilton og hans danske kone Jette, som er født og opvokset i Odense. Winemakers Paul Gordon og Greg Forster er ansvarlig for hele produktionen fra drue til flaske.

Se vores vine fra Leconfield Wines her

www.leconfieldwines.com

Cullen Wines

“Quality • Integrity • Sustainability”

Home of Diana Madeline and Kevin John!

Beliggende i Margaret River, Western Australia, ligger Cullen Wines vingården i et de mest eksklusive vinområder i Australien. Sammen med et par andre anerkendte vingårde, viser Cullen Wines vejen til sublim vinproduktion. 

Vingården ejes af Cullen-familien, og ledes til daglig af Vanya Cullen. Vanya er biodynamiker helt ind til knoglerne, hvilket hendes tilgang til vinproduktion også gennemsyres af. Cullen Wines er som den eneste vingård i Margaret River certificeret biodynamisk samtidig med at man har et positivt CO2- aftryk, dvs. man optager mere CO2 fra atmosfæren end man udleder.

Se vores vine fra Cullen Wines her

www.cullenwines.com.au

Monterosola

“A new-breed of freshthinking winemakers”

I hjertet af Toscana, midt imellem Chianti, Bolgheri og Montalcino, ligger MonteRosola på toppen af en bakke med udsigt over vinmarker så langt øjet rækker. Med flere af Toscanas verdenskendte producenter i baghaven, har man turde at tage udfordringen op, og producere vine på niveau med hvad andre har brugt årtier på at opbygge. Vinene laves både på de klassiske italienske druer, såvel som på de store internationale druer.

Vingården ejes af Thomaeus-familien, og ledes til daglig af winemaker Michele Senesi. I perioden fra 2015 til 2019 blev vingården renoveret fra top til tå, indvendigt såvel som udvendigt, og fremstår i dag som en topmoderne produktion, hvor sustainability går hånd i hånd med produktion af kvalitetsvine.

Se vores vine fra MonteRosola her

www.monterosola.com

Champagne Godin & Filles

“Vigneronnes passionnées”

Et stenkast øst for Reims, i den lille by Berru, ligger Champagne GODIN & Filles. Vingården drives til daglig af familiens tre døtre, Elise, Alexia og Julie, som er 4. generation af Godin familien.

Til trods for at vingården ligger i hjertet af Pinot Noir land, har man valgt at fokusere primært på Chardonnay druen. Dette afspejles i sortimentet, som består af 3 Blanc de Blancs champagner, en rosé champagne og et blend (Chardonnay, Pinot Noir, Meunier).

I de første mange år ernærede familien sig ved at dyrke druer og sælge dem til de store huse og konsortier. I dag har man suppleret forretningen med produktion af sine egne champagner, dog i et meget begrænset omfang.

Se vores champagner fra GODIN & Filles her

www.champagne-godin-et-filles.fr

Madrevite

“We are farmers as a result of experience, dedication and a mission”

I Umbrien, lige på grænsen til Toscana og ikke langt fra Trasimeno-søen og Chiusi-søen, finder man Madrevite. Vingården, som man kender den i dag, er resultatet af et projekt startet i 2003 af Nicola, som er 3. generation i en familie af vinproducenter.

Nicola laver vine både på de velkendte italienske druer, men også på de internationale druer. Grechetto, Sangiovese, Montepulciano, Syrah, Gamay del Trasimeno (aka Grenache) for blot at nævne nogle.

Produktionen er ikke voldsomt stor. Der dyrkes druer på 11 af vingårdens i alt 60 hektar, som alle ligger i Trasimeno DOC.

Se vores vine fra Madrevite her

www.madrevite.it

ARNAKKE VINIMPORT

Du skal være fyldt 18 år for at købe vin her

LECONFIELD CABERNET SAUVIGNON 2020

FORSALG

PRIS: 875 KR (6 FL.)

FORSALG SLUTTER DEN 28. FEBRUAR