ARNAKKE VINIMPORT
FRI FRAGT OVER 999 KR.
Leconfield Wines

Leconfield Wines

“Great Wines Crafted From Great Vineyards”

Home of Leconfield Cabernet Sauvignon!

Siden midt ’90-erne har Arnakke Vinimport eksklusivt importeret og forhandlet vinene fra Leconfield Wines. Beliggende i McLaren Vale og Connawarra, to anerkendte vinområder i South Australia, er forudsætningerne for kvalitet til stede.

Vingården ejes af Richard Hamilton og hans danske kone Jette, som er født og opvokset i Odense. Winemakers Paul Gordon og Greg Forster er ansvarlig for hele produktionen fra drue til flaske.

Se vores vine fra Leconfield Wines her

www.leconfieldwines.com

Cullen Wines
Cullen Wines

“Quality • Integrity • Sustainability”

Home of Diana Madeline and Kevin John!

Beliggende i Margaret River, Western Australia, ligger Cullen Wines vingården i et de mest eksklusive vinområder i Australien. Sammen med et par andre anerkendte vingårde, viser Cullen Wines vejen til sublim vinproduktion. 

Vingården ejes af Cullen-familien, og ledes til daglig af Vanya Cullen. Vanya er biodynamiker helt ind til knoglerne, hvilket hendes tilgang til vinproduktion også gennemsyres af. Cullen Wines er som den eneste vingård i Margaret River certificeret biodynamisk samtidig med at man har et positivt CO2- aftryk, dvs. man optager mere CO2 fra atmosfæren end man udleder.

Se vores vine fra Cullen Wines her

www.cullenwines.com.au

Producenter
Tenuta Monterosola

“A new-breed of freshthinking winemakers”

I hjertet af Toscana, midt imellem Chianti, Bolgheri og Montalcino, ligger MonteRosola på toppen af en bakke med udsigt over vinmarker så langt øjet rækker. Med flere af Toscanas verdenskendte producenter i baghaven, har man turde at tage udfordringen op, og producere vine på niveau med hvad andre har brugt årtier på at opbygge. Vinene laves både på de klassiske italienske druer, såvel som på de store internationale druer.

Vingården ejes af Thomaeus-familien, og ledes til daglig af winemaker Michele Senesi. I perioden fra 2015 til 2019 blev vingården renoveret fra top til tå, indvendigt såvel som udvendigt, og fremstår i dag som en topmoderne produktion, hvor sustainability går hånd i hånd med produktion af kvalitetsvine.

Se vores vine fra MonteRosola her

www.monterosola.com

GODIN

GODIN & Filles

“Vigneronnes passionnées”

Et stenkast øst for Reims, i den lille by Berru, ligger Champagne GODIN & Filles. Vingården drives til daglig af familiens tre døtre, Elise, Alexia og Julie, som er 4. generation af Godin familien.

Til trods for at vingården ligger i hjertet af Pinot Noir land, har man valgt at fokusere primært på Chardonnay druen. Dette afspejles i sortimentet, som består af 3 Blanc de Blancs champagner, en rosé champagne og et blend (Chardonnay, Pinot Noir, Meunier).

I de første mange år ernærede familien sig ved at dyrke druer og sælge dem til de store huse og konsortier. I dag har man suppleret forretningen med produktion af sine egne champagner, dog i et meget begrænset omfang.

Se vores champagner fra GODIN & Filles her

www.champagne-godin-et-filles.fr

Madrevite

Cantina Madrevite

“We are farmers as a result of experience, dedication and a mission”

I Umbrien, lige på grænsen til Toscana og ikke langt fra Trasimeno-søen og Chiusi-søen, finder man Madrevite. Vingården, som man kender den i dag, er resultatet af et projekt startet i 2003 af Nicola, som er 3. generation i en familie af vinproducenter.

Nicola laver vine både på de velkendte italienske druer, men også på de internationale druer. Grechetto, Sangiovese, Montepulciano, Syrah, Gamay del Trasimeno (aka Grenache) for blot at nævne nogle.

Produktionen er ikke voldsomt stor. Der dyrkes druer på 11 af vingårdens i alt 60 hektar, som alle ligger i Trasimeno DOC.

Se vores vine fra Madrevite her

www.madrevite.it

Producenter

Mauro Sebaste

“Our one and only goal is to produce high quality wines”

Efter at have forladt familiens firma i 1991, grundlagde Mauro umiddelbart herefter vingården, som man kender den i dag. Vineriet ligger i Alba, og de tilhørende 30 hektar vinmarker, ligger fordelt i områderne Alba, Barolo, Nizza og Alta Langa.

Oprindeligt var det Mauro’s mor, Sylla Dogliani, der med glødende pionerånd startede familiens vineventyr. Dermed såede hun også de frø, som sidenhen udviklede sig til Mauro’s store passion for vin.

I dag producerer vingården årligt 150.000 flasker fordelt på to serier, Selection og Classic. Porteføljen er udpræget piemontesisk, med et par afstikkere lavet på Viognier, Chardonnay og Pinot Noir.

Spørger man Mauro direkte, ser han sig selv som en mellemting mellem en traditionalist og modernist.

Se vores vine fra Mauro Sebaste her

www.maurosebaste.it

Shopping cart

0
image/svg+xml

Du har ingen produkter i kurven.

Continue Shopping

Tilmeld nyhedsbrev

Vær først med de seneste nyheder!