ARNAKKE VINIMPORT
FRI FRAGT OVER 999 KR.

Madrevite

Madrevite

Vingården blev grundlagt i 2001 og har været ejet af familien Chiucchiurlotto i tre generationer.

Vingården har omkring 60 hektar, hvoraf seks hektar er vinstokke lokaliseret syd sydvest på solrig kuperet lerjord.

“Madrevite” er navnet på et gammelt instrument, der tidligere blev brugt af umbriske vinproducenter til at producere den lille lukkemekaniske i træfadene. Værktøjet er blevet restaureret og vedligeholdt og findes stadig på vingården. Forbindelsen til fortiden, respekt for tradition og miljø, er de værdier Madrevite agerer efter i dag.

Familien Chiucchiurlottiis har produceret vin i tre generationer på vingården. De ældste vinmarker ligger på den højeste del af bakken, hvor druerne Sangiovese, Merlot og Gamay del Trasimeno dyrkes. Produktionen af vin dækkede både familieforbrug og handel, og blev tidligere kun solgt via familieforbindelser.

Vingården ligger med udsigt over egne vinmarker og har for nylig renoveret produktionslokalerne og købt nye temperaturregulerede gæringsståltanke. I de to lagringshaller har man franske egetræstønder, hvori vinene ældes i op til flere måneder, inden de er klar til at blive lagt på flasker.

Besøger man Umbrien og vil gerne have lokale vine med hjem købt direkte hos producenten, findes der også en lille butik på vingården, hvor man sælger egne vine og olivenolie.

Læs mere

Vine fra Madrevite

Shopping cart

0
image/svg+xml

Du har ingen produkter i kurven.

Continue Shopping

Tilmeld nyhedsbrev

Vær først med de seneste nyheder!