ARNAKKE VINIMPORT
FRI FRAGT OVER 999 KR.

Celler Sabaté

Celler Sabaté

Celler Sabaté ligger i bydelen Priorat i den smukke landsby La Vilella Baixa i Catalonien (Spanien). Vingården er omfattet af Priorat-kvalitetsbetegnelsen, D.O.Q Priorat, der er berømt i hele verden for at opnå vin af god kvalitet og personlighed. Dette skyldes i udstrakt grad de specielle klimaforhold med mange solrige dage og kun få regnfulde.

Vingården er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1910. Efter tre generationer bevarer vi stadig formlen fra vores forfædre, og vi fremstiller vinen efter traditionerne. Vine fra Celler Sabaté, kommer udelukkende fra vinmarkerne på vores ejendom og fra vores egen høst.

Vinmarkerne er i gennemsnit 40 år gamle, med Grenache som den største druesort skarpt forfulgt af Carignan og Cabernet Sauvignon. PLANTADETA er vores registrerede varemærke vi bruger til vores vin, og det er også navnet på vores vigtigste vinmark. Vores mål med PLANTADETA brandet er, at forbinde vores vin med det område, hvor druerne dyrkes.

Druehøsten foretages så forsigtigt og omhyggeligt som muligt, så druerne forbliver hele, sunde og med de bedste betingelser for gæring. Efter gæringen lagres vinene i franske og ungarske egetræfade.

Hele fremstillingsprocessen sikrer en fremragende kvalitet af vin fra D.O.Q Priorat, som har opnået høje anerkendelser hos diverse instanser og publikationer i vinbranchen.

Vine fra Celler Sabaté

Shopping cart

0
image/svg+xml

Du har ingen produkter i kurven.

Continue Shopping