Priorat kassen
Priorat kassen
DKK 749,00 Tilføj til kurv

Priorat kassen

DKK 749,00

Husk vi har fri fragt ved køb over 1.200 kr.

Beskrivelse

Priorat kassen indeholder:

1 stk. Plantadeta Blanc Roure
1 stk. Pètals de Garnatxa
1 stk. Mas d’en Bernat
2 stk. Plantadeta Roure
1 stk. Plantadeta

Producent: Celler Sabaté


Om Celler Sabaté

Celler Sabaté ligger i bydelen Priorat i den smukke landsby La Vilella Baixa i Catalonien (Spanien). Vingården er omfattet af Priorat-kvalitetsbetegnelsen, D.O.Q Priorat, der er berømt i hele verden for at opnå vin af god kvalitet og personlighed. Dette skyldes i udstrakt grad de specielle klimaforhold med mange solrige dage og kun få regnfulde.

Vingården er familieejet, og blev grundlagt i 1910. Efter tre generationer benytter man stadig samme formel som de tidligere generationer, og vinene fremstilles efter samme  traditioner. Druerne brugt til vinene fra Celler Sabaté, stammer udelukkende fra egne vinmarker og fra egen høst.

Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle, med Grenache som den dominerende druesort. Druerne Carignan og Cabernet Sauvignon anvendes dog også i vinene.

PLANTADETA som bruges i flere af vinenes navne, er Celler Sabatés registrerede varemærke, og det er også navnet på deres vigtigste vinmark. Grunden til, at man bruger PLANTADETA som en del af vinenes navne er, at skabe et link mellem vinene og det område, hvor druerne dyrkes.

Druehøsten foretages så forsigtigt og omhyggeligt som muligt, så druerne forbliver hele, sunde og med de bedste betingelser for gæring. Efter gæringen lagres vinene i franske og ungarske egetræfade.

Hele fremstillingsprocessen sikrer en fremragende kvalitet af vin fra D.O.Q Priorat, som har opnået høje anerkendelser hos diverse instanser og publikationer i vinbranchen.

Yderligere information

Vægt 7.8 kg
Type

Land

Region

Producent

Volumen

6 x 75 cl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Priorat kassen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *