ARNAKKE VINIMPORT
FRI FRAGT OVER 999 KR.

Plantadeta 2016

kr. 169,00

Plantadeta 2016 kommer fra Priorat i Catalonien, et område kendt for meget varme. Druerne til denne vin er dog høstet ved lavere temperaturer, hvilket giver en friskhed i vinen.

Varenummer (SKU): 6-PLA-16 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

PLANTADETA 2016

TASTING NOTES

Plantadeta 2016 has dark red colour, intense with tearing intense. Balsam and spices aromas (vanilla, cinnamon) where the fruit highlights at the end. Smooth and pleasant in palate,  evolution and final of mouth are intense, quite pleasant.

OM PRODUCENTEN

Celler Sabaté ligger i bydelen Priorat i den smukke landsby La Vilella Baixa i Catalonien (Spanien). Vingården er omfattet af Priorat-kvalitetsbetegnelsen, D.O.Q Priorat, der er berømt i hele verden for at opnå vin af god kvalitet og personlighed.

Dette skyldes i udstrakt grad de specielle klimaforhold med mange solrige dage og kun få regnfulde.

Vingården er familieejet, og blev grundlagt i 1910. Efter tre generationer benytter man stadig samme formel som de tidligere generationer, og vinene fremstilles efter samme  traditioner. Druerne brugt til vinene fra Celler Sabaté, stammer udelukkende fra egne vinmarker og fra egen høst.

Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle, med Grenache som den dominerende druesort. Druerne Carignan og Cabernet Sauvignon anvendes dog også i vinene.

PLANTADETA, som bruges i flere af vinenes navne, er Celler Sabatés registrerede varemærke, og det er også navnet på deres vigtigste vinmark. Grunden til, at man bruger PLANTADETA som en del af vinenes navne er, at skabe et link mellem vinene og det område, hvor druerne dyrkes.

Druehøsten foretages så forsigtigt og omhyggeligt som muligt, så druerne forbliver hele, sunde og med de bedste betingelser for gæring. Efter gæringen lagres vinene i franske og ungarske egetræfade.

Hele fremstillingsprocessen sikrer en fremragende kvalitet af vin fra D.O.Q Priorat, som har opnået høje anerkendelser hos diverse instanser og publikationer i vinbranchen.

Celler Sabaté

Vingårdens hjemmeside

Yderligere information

Vægt 1,3 kg
Type

Land

Region

Producent

Volumen

75 cl

Drue

Carignan, Grenache / Garnacha

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plantadeta 2016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Shopping cart

0
image/svg+xml

Du har ingen produkter i kurven.

Continue Shopping

Tilmeld nyhedsbrev

Vær først med de seneste nyheder!