ARNAKKE VINIMPORT
FRI FRAGT OVER 999 KR.
Previous
Glanio

Glanio 2021

kr. 139,00
Next

Tiulla 2020

kr. 149,00
Tiulla

Capofoco 2016

kr. 219,00

Varenummer (SKU): 3-CAP-16 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

OM VINEN

Capofoco 2016 er lavet på Montepulciano druen, en drue typisk for området. Ligesom for de andre af Madrevite’s vine, er druerne håndplukkede for at sikre højst mulig kvalitet.

Vinmarken hvorfra druerne høstes, ligger i sydøst-vendt retning 320 m.o.h. Det vil sige, at druerne og vinstokkene har en flot eksponering mod sol og varme, hvilket gavner druen, da den modner sent.

Den alkoholiske gæring varer i 10 dage, og den efterfølgende maceration varierer fra år til år baseret på klimaet og vejret.

Druerne presses blidt over i franske egetræsfade, hvori vinen lagrer i 12 måneder. Den flaskes umiddelbart herefter, og ligger yderligere 12 måneder på flaske inden frigivelse til salg.

I glasset har Capofoco en dyb rød farve med en snert af lilla ungdommelighed. Aromaerne strækker sig fra små røde og sorte bær i forening med vanilje og balsamiske noter.

Nyd vinen sammen med grillet kød, simreretter eller modne oste, og den vil folde sig flot ud.

ANMELDELSER

Årgang 2010
6/6 stjerner: flaskehalsen.nu
“Den står nærmest kulsort i glasset, denne Capofoco fra italienske Umbrien. Smagsmæssigt er der en rigtig flot dybde, og smagen udvikler sig fra masser af frugt til endnu mere frugt, inden udviklingen fortsætter meden lidt skarp friskhed og tunge kirsebærstænk.

Eftersmagen er meget lang og vedvarende, og den byder på en fornem blødhed, der sætter et venligt og rart punktum for en stor, stor smagsoplevelse.

Vinen er skabt på Gamay del Trasimeno, Merlot og Montepulciano-druer, og det er en virkelig flot kobling, som den fremstår i denne årgang. Det er en vidunderlig oplevelse fra italienske Umbrien – absolut en vin i topklasse.”

LÆS MERE

Producenter
www.madrevite.it

Yderligere information

Vægt 1,3 kg
Type

Drue

Gamay del Trasimeno, Merlot, Montepulciano

Alkohol

16%

Lagring

Land

Region

Producent

Volumen

75 cl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Capofoco 2016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Shopping cart

0
image/svg+xml

Du har ingen produkter i kurven.

Continue Shopping