Shopping Cart
Gratis forsendelse over 1.200 kr.
Spørgsmål? Ring 5918 2525
Mindstesalg er 1 flaske

Leconfield & Richard Hamilton Wines

Familien Hamilton er én af de tidlige australske vinproducentfamilier. I 1837 grundlagde Richard Hamilton ‘Hamilton Vineyards’, lige syd for Adelaide. Vinstokkene kom sammen med familien fra Sydafrika.

Fem generationer senere, i 1972, startede Richard’s oldebarn Dr. Richard Hamilton en lille vingård i McLaren Vale under ledelse af sin far Burton, en anerkendt vinproducent, og sin onkel, den berømte vigneron, Sydney Hamilton.

To år senere, i en alder af 76, købte Sydney jorde på den berømte ‘terra rossa’ i Coonawarra og startede ‘Leconfield’ for at opfylde sit livs ambition om at dyrke og fremstille en klassisk australsk Cabernet Sauvignon.


Sydney trak sig tilbage og gik på pension i 1981 efter 65 år i vinbranchen, og Dr. Richard Hamilton købte Sydney’s andel af firmaet. Leconfield er sidenhen blevet den eneste produktionsfacilitet for både mærkerne Richard Hamilton og Leconfield og hermed er familieforbindelsen til både Coonawarra og McLaren Vale sikret.

Privat er Richard Hamilton gift med Jette Hamilton, som kommer fra Danmark og er født i Odense. De to mødtes i januar 1979. Et år senere blev de gift, og i februar 1980 flyttede Jette til Australien for at bo sammen med Richard.

Jettes danske rødder kommer til udtryk i en række designelementer i butikken i McLaren Vale, heriblandt det klassisk valmede tag. Andre danske aftryk inkluderer store vinduer, der giver masser af naturligt lys og skaber en rummelig og luftig atmosfære. Brugen af tømmer, eg og fyr, er ligeledes noget Jette har taget med fra Danmark.


Vine fra Leconfield & Richard Hamilton Wines

Fri fragt

På ordrer over 1.200 kr.

100% Sikker betaling

Via Nets betalingsgateway

Egenimport

Vi importerer selv

Spørgsmål?

Ring til os på 5918 2525