Kurv

FRI FRAGT over 599 kr

10% RABAT på smagekasser

      

Domaine de Boissan

Domaine de Boissan er beliggende i områderne Dentelles de Montmirail og Mont Ventoux. Det er et af de ældste domæner i regionen “Vaucluse”.

Ejerne, Cathy og Christian Bonfils, er begge fra familier, der har produceret vin i generationer.

Den første vingård blev bygget i det 19. århundrede. Den blev udvidet i 1898 og igen i 1934. Den nuværende vingård blev bygget i 1985, og i 2000 udvidet med flere kældre til opbevaring af cuvee’erne.


Vingårdens rødvine, hvidvine og roséer dyrkes på 50 ha vinmarker fordelt på forskellige ‘terroirs’ tilhørende ‘appelations villages eller crus’: Gigondas, Vacqueyras, Sablet, Seguret og Villedieu. På disse geografisk forskelligt placerede vinmarker høstes druerne, når de modnes.

Vingården dækker et område på over 50 ha: 3.2 ha ‘Séguret’, 2.5 ha ‘vin de Pays de Vaucluse’, 17 ha ‘Sablet’, 6 ha ‘Ventoux’, 3.5 ha ‘ Vacqueyras’, 9 ha’ Cotes du Rhône ‘og 12 ha’ Gigondas’.

Cathy og Christian er vinelskere, og følger hvert trin i vinproduktionen tæt. Helt fra den spæde druevækst, over høsten, til vinificering og lagring. I alle trin i processen er de bevidste om vigtigheden af terroir og respekten for de marker, hvor deres vinstokke dyrkes.

Deres hvidvin er certificeret økologisk og deres rødvin er ved at blive certificeret økologisk.


Vine fra Domaine de Boissan

Krypteret og sikker betaling via Nets

Fri fragt over 599 kr

Chatten er åben kl. 9-20